miercuri, octombrie 21, 2009

Anabel Medina Garrigues - Kirsten Flipkens

Meci interesant in turul 2 al turneului WTA BGL Open, din Luxembourg, acolo unde de o parte si de alta a fileului se vor aflat iberica Anabel Medina-Garrigues (locul 26 mondial & 1920 puncte) si belgianca Kirsten Flipkens (locul 85 & 753 puncte).

Postura de favorita in care se situeaza jucatoarea din Spania mi se pare un pic exagerata din partea bookmakerilor, tinand cont de faptul ca Anabel este in primul rand o zgurista, si o jucatoare de dublu foarte buna, iar pe hard nu straluceste deloc, asta in ciuda faptului ca a ajuns intr-o finala intr-unul din cele 4 turnee asiatice la care a participat ([u]Guanghzou[/u], Seul, Tokyo, Beijing).

Flipkens are un program de pregatire excelent pus la punct, in ultima perioada preferand sa stea in afara competitiilor WTA, si sa se antreneze alaturi de prietena si conationala sa Kim Clijsters, alaturi de care joaca si in proba de dublu, avand de fiecare data de invatat de la fosta lidera mondiala.

Ultima intalnire dintre cele 2 s-a consumat in septembrie, in turul 2 al US Open, atunci cand Kirsten s-a impus de asemenea in 2 seturi. De atunci nu s-au schimbat prea mult raportul de forte, si de aceea merg pe un nou succes categoric al jucatoarei din Benelux.
PRONOSTIC: Kirsten Flipkens @ BWIN by GALISANDRU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu