vineri, octombrie 30, 2009

Marin Cilic - Feliciano Lopez

In aceasta dup-amiaza incepand cu ora 16:30, este programat sa inceapa cel de-al doilea sfert de finala al turneului ATP 250 Bank Austria TennisTrophy, intre croatul Marin Cilic si spaniolul Feliciano Lopez.

Principalul favorit al turneului, Marin Cilic, a ales sa evolueze la Viena pentru a ramane in forma in perspectiva urmatoarelor turnee ATP ce se vor desfasura in sala, practic aceasta prezenta nefiind una importanta in perspectiva clasamentului final South African Airways ATP Rankings, el punctand deja in doua turnee ATP 250 in acest an, castigand Aircel Chennai Open si PBZ Zagreb Indoors din aceasta categorie.

De cealalta parte, Feliciano Lopez, numarul 45 ATP cu 915 puncte, este favoritul numarul 6 in aceasta competitie si a eliminat deja 2 austrieci, demonstrand ca se afla intr-o dispozitie de joc apropiata de cea de acum 2 saptamani cand a ajuns in semifinalele Mastersului de la Shanghai.

In conditiile date, ma astept la un meci destul de echilibrat, in care jucatorul evident mai valoros - Cilic, nu va forta prea mult, iar ibericul va incerca sa cucereasca un nou titlu pe taram vienez, dupa 5 ani.

Pronosticul pe care il aleg aici este de cel putin 3 break-uri in meci (limita cam joasa, chiar daca se intalnesc doi servanti buni) , intrucat ambii tenismeni au dovedit inclusiv pe parcursul saptamanii in curs faptul ca nu isi pastreaza concentrarea pe toata durata partidei, si cred ca aceste momente pot fi speculate de o parte si de alta, rezultand un meci frumos, cu multe rasturnari de situatie - c-asa-i in tenis.

PRONOSTIC: Total Breaks in Match Over(+2.5)@ SPORTINGBET by GALISANDRU

Un comentariu:

  1. m-ai putea ajuta cu o adresa de e-mail pe care sa iti trimit eventuale comunicate de presa si informari ale sportingbet? tnx, otilia
    otilia.panainte@gmail.com

    RăspundețiȘtergere