miercuri, octombrie 14, 2009

Novak Djokovic - Fabio Fognini

In turul secund al Mastersului de la Shanghai, se intalnesc in ultima partida a zilei sarbul Novak Djokovic si italianul Fabio Fognini, partida ce va incepe de la ora 15:00.

Pe de o parte, “Nole” - numarul 4 ATP, cu 7740 puncte, traverseaza o forma de varf in aceasta parte terminala a sezonului competitional, profitand de absentele din circuit a 2 dintre adversarii din fata sa : Roger Federer si Andy Murray, si de evolutiile mai putin reusite ale ibericului Rafa Nadal, care inca se “cauta” dupa acea accidentare care l-a tinut pe tusa cateva luni. Sarbul a avut o evolutie impresionanta in precedentul turneu asiatic, tot in China, la Beijing, unde a defilat, pierzand un singur set (in fata lui Verdasco) si triumfand in finala pentru a-si adjudeca un nou turneu ATP dupa luni bune de pauza.

De cealalta parte a fileului se va afla italianul Fabio Fognini, al 66-lea jucator al lumii, cu 720 puncte ATP, care desi nu este un jucator care sa exceleze pe hard, iata ca a reusit surpriza in primul tur in fata letonului Gulbis, dupa ce a trecut initial prin 2 tururi preliminare. Fognini este un zgurist decent, insa neavand lovituri adecvate pentru suprafetele rapide, nu cred ca poate repeta performanta din 2006, de pe zgura de la Roma, atunci cand a reusit sa il rapuna pe Djokovici in 3 seturi.
PRONOSTIC: Djokovic to hold serve all match @ SPORTINGBET by GALISANDRU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu