joi, octombrie 08, 2009

HCM Constanta - Montpellier HB

In aceasta seara, incepand cu ora 19.00 are loc cel de-al doilea meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin, intre reprezentanta Romaniei - HCM Constanta si formatia franceza Montpellier HB. Inclin catre un meci cu multe goluri si o victorie a oaspetilor (poate chiar la handicap) intrucat meciul se va disputa la Buzau, departe de tribunele calduroase de pe malul marii, si oponentii din 'Hexagon' constituie un adversar redutabil si extrem de ofensiv (cu o medie de 41.6 goluri/meci in acest debut de sezon), lucru care reiese si din afirmatiile jucatorilor si oficialilor echipei dobrogene:

"Întîlnim o echipă foarte puternică. O să acumulăm şi o mare experienţă după un meci în care jucăm contra unor handbalişti senzaţionali precum Karabatici, Guigou, Tej, Hmam, Kavticnik", a declarat antrenorul Zoran Kurteş.

"Nu cred că se pune problema învingătoarei. Pentru noi cele mai importante meciuri sînt cele cu Pick Szeged şi PAOK Salonic. Cu Montpellier nu putem să ne luptăm, doar să mai învăţăm cîte ceva de la ei", spune portarul Mihai Popescu.

"Nu e nevoie să-i respectăm prea mult. Noi trebuie să avem încredere în forţele noastre şi să muncim pentru fiecare minge", îşi încurajează centrul Alexandru Dimache coechipierii.

"Francezul Nikola Karabatici şi slovenul Kavticnik au părăsit pe Kiel pentru Montpellier iar acest lucru spune totul despre forţa financiară a francezilor. Karabatici cîştigă cît toată echipa noastră la un loc", spune preşedintele HCM-ului Nurhan Ali.
(sursa declaratii: GSP.ro)
PRONOSTIC: Peste 58.5 goluri @ BWIN by GALISANDRU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu